Home » De juiste vaporizer vinden


Hoe vind ik de geschikte vaporizer?

In het begin lijkt die keuze erg lastig te zijn en vraag jij jezelf af ''Welke vaporizer past het best bij mij''

Ten eerste moet je het verschil weten tussen de verschillende ''vaporizers''

PEN-VAPORIZERS

Pen-vaporizers zijn de meest betaalbare vaporizers. Het design is meestal vrij simpel en eenvoudig. Ze hebben de vorm van een grote pen of oversized sigaar en zijn vaak uitgerust met een oplaadbare batterij en een verwarmingselement. Het gebruik is simpel, meestal is er slechts een knop om de unit aan of uit te zetten. Hiermee selecteer je ook de temperatuur.

Een pen-vaporizer is dus vrij goedkoop, maar wel zwakker dan een draagbare vaporizer. Deze vaporizers produceren meestal minder damp en smaak. De pen-vaporizers hebben over het algemeen een +1.0 Ω coil, waardoor deze het effect van een reguliere sigaret nabootst (mouth to lungs)

 

 

 

DRAAGBARE-VAPORIZERS

Draagbare-vaporizers zijn de duurdere vaporizers en beschikken over meer vermogen, waardoor deze over het algemeen meer damp en smaak produceren. Ook beschikken deze draagbare vaporizers over een menu, waarbij onder andere de temperatuur en wattage kunnen worden aangepast naar voorkeur.  

Een draagbare-vaporizer heeft net zoals de pen-vaporizer oplaadbare batterijen. Deze vaporizers hebben over het algemeen een -1.0 Ω coil, waardoor deze het effect van een waterpijp nabootst (direct lung)