Home » Betaalmethoden


Betaalmethoden

Bestellen bij Vapemonster is snel, eenvoudig en veilig! Elke bestelling op werkdagen voor 17:30 uur wordt de volgende dag al thuisbezorgd!

 

Online bestellen:

Online bestellen bij Vapemonster  is heel eenvoudig. Op onze website kunt u door op de bestelknop te klikken producten in uw winkelwagen plaatsen. U kunt producten hier altijd uit verwijderen, toevoegen of aantallen wijzigen. Wanneer u wilt afrekenen volgt u de aanwijzingen op het scherm. Hierbij kunt u ook uw voorkeur voor verzend- en betalingswijze aangeven. Nadat de bestelling definitief is geplaatst ontvangt u op het door u opgegeven mailadres van ons een bevestiging van de bestelling. 

 

iDeal - Gratis!


Met Ideal kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u een persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar de  bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat de bestelling direct klaargemaakt kan worden voor bezorging.

Privacy:

De persoonlijke gegevens die wij van u vragen worden alleen gebruikt om u bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen uw privacy. Persoonlijke gegevens worden niet vrijgegeven aan derden.

Indien u nog vragen hebt over de verzend- en betaalopties van Vapemonster dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: Bestelling@vapemonster.nl